Kom ud af konfliktzonen med parterapi

Når par overvejer parterapi hos en psykolog eller en psykoterapeut, sker det ofte fordi mange par mangler et sted, hvor man tale om de svære ting uden samtidig at opleve, at man træder ind i en krigszone.

For det kan ofte føles som enten eller:

At parforholdet enten er et trygt og dejligt sted fyldt med kærlighed, kontakt og bekræftelse. Eller også et konfliktfyldt og destruktivt sted, hvor vi bekæmper hinanden.

For det kan ofte føles som enten eller:

At parforholdet enten er et trygt og dejligt sted fyldt med kærlighed, kontakt og bekræftelse. Eller også et konfliktfyldt og destruktivt sted, hvor vi bekæmper hinanden.

Når vi vælger at gå i parterapi, får vi et rum, hvor vi kan snakke om de ting, som fylder og går os på. Men fra et trygt og roligt sted, hvor vi kender rammerne. Og hvor vi ved, der er en kaptajn til stede, som kan hjælpe os med at blive bedre til at være på bolden.

Og parterapeuten har samtidig mulighed for at se tingene fra et neutralt sted. Og give jer et helikopterperspektiv, hvis der er behov for det.

Kontakt og tidsbestilling

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en tid.

Eskil Holten:
Telefon: 24 60 70 41
E-mail: kontakt@eskilholten.dk

Psykoterapi psykoterapeut københavn

Når parforholdet er i krise

Rummet i parterapien er helt neutralt, der giver plads til en dybere forståelse af det destruktive samspil, der er med til at skabe afstand i parforholdet.

Når vi bringer fokus på det negative mønster, der udspiller sig. Vi får en fælles forståelse af, hvad der i virkeligheden sker i mellem os.

Det giver en oplevelse af, at vi kan teame op sammen mod vores destruktive mønster, der kører imellem os, så det bliver en slags fælles modstander. I stedet for at det er vores partner, vi ser os onde på.

Vi får et blik på, at der er dybere følelsesmæssige dynamikker, der ligger til grund for den måde vi reagerer negativt overfor hinanden.

Det skaber ny og stærkere kontakt i parrelationen. Og hjælper os med at undgå at sidde fast i de samme samspilsmønstre.

Find den rigtige parterapeut

Der er mange overvejelser, man skal igennem, når man står over for en beslutning om at gå i parterapi hos en psykolog eller psykoterapeut.

Noget af det vigtigste i dine overvejelser, er at du går efter din gode fornemmelse og finder en professionel og kompetent parterapeut, som du kan være tryg hos.

Og rigtig meget handler om kemi. Det hjælper ikke meget, hvis du sidder hos en psykolog eller psykoterapeut, som du grundlæggende føler dig utryg og ukomfortabel ved.

Derfor tilbyder jeg gratis forsamtale, hvor man kan komme og mærke om kemien fungerer og det føles rigtigt.

Jeg er efteruddannet parterapeut fra EFT-instituttet

Parterapi hjælper

Er du i tvivl, om parterapi er noget for jer? Og vil I gerne have en bedre fornemmelse af, hvordan jeg arbejder, før I går i parterapi?

Jeg lytter til jeres problemstillinger, og I får en fornemmelse af, hvordan parterapi foregår hos mig.