Naturbaseret gruppeforløb

Til efteråret opretter jeg et naturbaseret gruppeforløb under åben himmel ved Gribskov. På en smuk plet i naturen ved et bålsted omkranset af gamle birke- og egetræer.

Bål

Hvad går det ud på?

Naturen omkring os er vores frirum, når vi mødes og omdrejningspunkt for gruppen, når vi skal væk fra hverdagen.

Det vigtigste for et naturbaseret gruppeforløb er at opbygge et tillidsfuldt fællesskab, hvor vi kan åbne op omkring de ting, vi hver især går og tumler med.

Deltagelse i mine naturbaserede gruppeforløb giver adgang til et stærkt fællesskab med samtaler, fælleslæsninger og perspektiver, hvor vi bruger skoven til at finde ro og samhørighed som en slags ekstra “samtalepartner.”

Både mænd og kvinder er velkomne.

Bål

Et tillidsfuldt fællesskab

Et naturbaseret gruppeforløb er et rigtig godt sted at dele de ting, som vi hver især går og tumler med.

Du kommer til at lære dig selv bedre at kende og håndtere de lidt svære emner, som vi alle støder på med kæresten, ekspartneren, i det travle familieliv og med venner og kollegaer.

Og ja, mange deltager, fordi der er noget, de går og tumler med. Det kan være tanker og bekymringer omkring fx. stress, ensomhed, sorg, arbejdspres, udfordringer i parforholdet, sygdom eller retningsløshed i livet.

I gruppeforløbet er der både plads til at dele de svære ting i livet og mulighed for at dele tanker og holdninger i en tryg gruppe.

Program

Der er en ret fast struktur på mine gruppeforløb. Vi starter altid med en let meditationsøvelse og en check-in runde.

Herefter laver vi fysiske øvelser og opmærksomhedstræning med et fokus på, hvordan vi kan bruge naturen til at komme bedre i kontakt med os selv, hinanden og finde ro og balance.

Efter en pause har vi en samtale omkring dagens tema. Eksempler kan være: Historien om mig, relationer, passion og livskraft, behov og grænser, styrke og sårbarhed. 

Herunder kan du se, hvordan et program kan se ud:

Program

Praktiske oplysninger:

  • Datoer: Vi mødes syv gange: 19.8, 2.9, 9.9, 23.9, 30.9, 7.10, 28.10
  • Tidspunkt: Fra kl. 18-21:30
  • Valgfri mad over bål fra kl 17-18. Jeg laver mad til gruppen, første gang vi mødes 🙂
  • Sted: Gribskov
  • Pris: 2795 kr.
  • Både mænd og kvinder er velkomne
  • Ingen alkohol
  • Køb billet

Kontakt
Hvis du er interesseret så skriv en mail eller ring/sms til mig. Bare så vi kan få lavet en god forventningsafstemning, og sikre at du ikke sidder inde med nogle spørgsmål.

E-mail: kontakt@eskilholten.dk
Mobil: 24 60 70 41

Haldbjerg Shelters ligger på og omkring en bakke ved Gribskov i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Bakken hedder fra gammel tid Haldbjerg og har udsigt over Solbjerg Engsø og er nabo til Gribskov. Vi får mulighed for at søge ly i shelteret eller tipiteltet, hvis vejret kræver det. 

Mad over bål fra kl. 17-18
Vi kan lave mad over bål fra 17 til 18. Det er helt frit, om man kommer i dette tidsrum, og man tager selv eget mad med. Jeg laver mad til gruppen, første gang vi mødes.

Bålbillede

Naturen lader os være

Vi ved, at bladene springer ud, årstiderne skifter, og skyerne kommer og går. Skoven og beplantningerne behøver vi ikke spekulere på eller bekymre os om. Den erkendelse kan stå i stærk kontrast til vores hektiske hverdagsliv, hvor der ofte er meget, vi bliver nødt til at forholde os til.

Naturen giver ro og balance og påkalder spontan opmærksomhed. Kommer vi fra en hverdag med en lang række stresselementer, er det i sig selv godt at komme ud i naturen og få ro.

Referencer

“Jeg havde fornøjelsen af at opleve Eskil som facilitator. Hans tilgang og forståelse for at inddrage naturen og sørge for en fasttømret mandegruppe fungerede megagodt” – Jens

“Eskil er imponerende god til at være tilstede som person og samtidig tage teten og ansvaret som leder” – Lars 

“Fedt at kunne dele mine tanker med nogle ligesindede. Det havde jeg brug for. Tak for det Eskil!” – Andreas

I medierne

Hør mere om mine tanker omkring arbejdet med naturbaserede gruppeforløb i denne podcast af naturterapeut Nina Lerche

Jeg afsluttede i regi af DareGender en naturbaseret mandegruppe i efteråret 2020 i Aarhus. Lokalavisen interviewede mig i den forbindelse:

Eskil Holten faciliterer naturbaserede mandegrupper

Klik for stor størrelse

Det med småt:
Minimum 8 deltagere. Maks 12 deltagere. Mandegruppeforløbet aflyses ved for få tilmeldte.

Hele indbetalte beløb refunderes naturligvis. Afmelding fra indtil seks uger før mandegruppen starter refunderes med hele beløbet. Afmelding fra indtil fem til fire uger før mandegruppens start refunderes halvdelen af beløbet.

Afmelding indenfor en måned før start refunderes ikke.