Naturbaseret stresscoaching

Sover du dårligt om natten? Har du hjertebanken, oplever du uro i kroppen eller kører tankerne rundt i hovedet på dig hele tiden? Så har du muligvis symptomer på stress. Naturbaseret stresscoaching er en afprøvet og brugbar vej ud af stress

Stress nedsætter livskvaliteten, men stress kan behandles i et fokuseret forløb, hvor man med små daglige skridt vender tilbage til et liv med mere ro og balance.

Målrettet indsats

Naturbaseret stresscoaching er en målrettet indsats til dig som er ramt af stress eller ønsker at forebygge stress, hvor vi arbejder hen imod, at du genfinder din balance både fysisk og psykisk, og hvor du lærer at håndtere og forebygge stress med udgangspunkt i din livssituation.

Naturlige omgivelser

Sessionerne finder sted i Københavns smukke parker, på Fælleden på Amager, i Gribskov, Tisvilde Hegn eller Asserbo Plantage

Som naturbaseret stresscoach arbejder jeg med et professionelt fokus på, hvordan vi får stressen ud af din krop, og hvordan vi skaber nye og mere hensigtsmæssige handlemønstre og prioriteringer hos dig, som forebygger fremtidig stress.

Jeg er uddannet stresscoach ved forebygstress.dk og i naturassisteret terapi fra Vinatur.

Bliv afstresset og genfind din balance

I et stresscoaching forløb handler det om både at hjælpe dig af med din stress og stoppe tilstanden i at udvikle sig og arbejde specifikt med de bagvedliggende årsager til din stress. 

I et stresscoachingforløb får du:

  • Konkrete værktøjer til at komme af med din stress og stressforbyggelse
  • Viden og indsigt i stressårsager og løsninger på stress
  • Coaching i at skabe nye handlemønstre og prioriteter og skabe positiv udvikling i dit liv

Et naturbaseret stresscoaching forløb tager ofte 2-3 måneder med typisk 7 samtaler. Under forløbet vil der være mindre hjemmeopgaver og øvelser med simple og målrettede redskaber, der vil hjælpe dig til nye og stressforebyggende livsændringer.

Læs mere om mig

Pris:
750 kr. per session. 500 for studerende, pensionister og arbejdsløse

Det med småt:
Ved eventuelt afbud – ring eller sms på 24 60 70 41. Afbud på mail modtages ikke. Afbud senere end 12 timer før aftalt session modtages ikke. 

Kontakt

Er du interesseret i et naturbaseret stresscoaching forløb eller har du spørgsmål, er du velkommen til kontakte mig på mail eller på mobil:

kontakt@eskilholten.dk
mobil: 24 60 70 41

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Bedste hilsner
Eskil Holten

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret!

Stillevandring

Din e-mail vil ikke blive brugt til 3. part. (Foto: Marianne Lomholdt)