Om mig

Jeg er 46 år og privat er jeg gift med Line. Vi bor på Amager og sammen har vi to piger. Astrid på 15 og Annika på 11.

Jeg er uddannet cand. mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling og er ved at tage en uddannelse som psykoterapeut. Til dagligt arbejder jeg på deltid som projektkoordinator i DareGender med ansvar for deres naturbaserede mandegrupper, som vi arbejder på at gøre til et landsdækkende tilbud over de kommende år.

Bålet er en trygt omdrejningspunkt for fortrolige samtaler

Farvel til skrivebordet

I 2017 gjorde jeg op med det, jeg syntes, var et arbejdsliv for meget ved et skrivebord. Jeg tog en stor beslutning og sagde mit job op for at kaste mig ud i et et spændende projekt, jeg havde brændt for et stykke tid. Jeg stiftede bekendelsestjenesten Copenhagen Confessions i november 2017 og besluttede mig for at tage et år ud af kalenderen for at mødes med fremmede og høre deres hemmeligheder i et trygt rum. Det blev til mange fortrolige møder og gribende samtaler på caféer, hospitaler, parker og uddannelsessteder.

Arbejdet med Copenhagen Confessions var måske den bedste beslutning, jeg har taget for mit arbejdsliv. Dels var det en fantastisk følelse at kunne hjælpe andre mennesker ud af mørket og mærke man kunne gøre en forskel i deres liv. Dels bragte arbejdet med Copenhagen Confessions mig i kontakt med det, jeg kan mærke, jeg brænder allermest for: terapi.

Det er en grundlæggende værdi for mig at sikre at vores fortrolige rum opleves trygt, varmt og tillidsvækkende, at mødet mellem os er ligeværdigt, samt at du føler dig forstået og mødt med respekt. Uanset hvad du bringer med dig fra dit liv, vil jeg gøre mit for at møde dig med empati og nærvær.