Har du stress?

Sover du dårligt om natten? Har du hjertebanken, oplever du uro i kroppen eller kører tankerne rundt i hovedet på dig hele tiden? Så har du muligvis symptomer på stress.

Stress nedsætter livskvaliteten, men stress kan behandles i et fokuseret forløb, hvor man med små daglige skridt vender tilbage til et liv med mere ro og balance.

Herunder kan du se forskellige stresssignaler stillet op som et trafiklys. Fra den begyndende stress i grøn til de alvorligere stresssymptomer i rød, hvor stressen har kørt over længere tid

Målrettet stresscoaching

Stresscoaching er en målrettet indsats til dig som er ramt af stress eller ønsker at forebygge stress, hvor vi arbejder hen imod, at du genfinder din balance både fysisk og psykisk, og hvor du lærer at håndtere og forebygge stress med udgangspunkt i din livssituation.

Som stresscoach arbejder jeg med et professionelt fokus på, hvordan vi får stressen ud af din krop, og hvordan vi skaber nye og mere hensigtsmæssige handlemønstre og prioriteringer hos dig, som forebygger fremtidig stress. Jeg bruger både naturen og videosamtaler i mine forløb.

Bliv afstresset og genfind din balance

I begyndelsen af et stresscoachingforløb handler det om at hjælpe dig af med din stress og stoppe tilstanden i at udvikle sig. Senere i forløbet, arbejder vi mere specifikt på de bagvedliggende årsager til din stress. 

I et stresscoachingforløb får du:

  • Konkrete værktøjer til at komme af med din stress og stressforbyggelse
  • Viden og indsigt i stressårsager og løsninger på stress
  • Coaching i at skabe nye handlemønstre og prioriteter og skabe positiv udvikling i dit liv

Et forløb tager ofte 2-3 måneder med typisk 7 samtaler. Under forløbet vil der være mindre hjemmeopgaver og øvelser med simple og målrettede redskaber, der vil hjælpe dig til nye og stressforebyggende livsændringer. En stor del af forandringen sker mellem samtalerne, og graden af forandring vil derfor også afhænge af den indsats, du lægger i processen.

Jeg er uddannet stresscoach v. Bjarne Toftegaard (forebygstress.dk) – en af landet førende stresseeksperter.

Få en gratis indledende telefonsamtale

Kontakt mig og lad os tage en indledende snak om din stresssituation. Du er velkommen til at kontakte mig på 24607041 på e-mail. Eller send mig en besked herunder.

Pris:

600 kr. per session. 450 for studerende, pensionister og kontant- og dagpengemodtagere

Betaling:
Sker over Mobile Pay på 24607041

Afbud
Ved eventuelt afbud – ring eller sms på 24 6070 41. Afbud på mail modtages ikke.
Afbud senere end 12 timer før aftalt session modtages ikke. 

Hej, jeg laver løbende nye vandreophold.
– tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret.


Din e-mail vil ikke blive brugt til 3. part.