Eskils vandreophold

Når jeg planlægger vandreophold, er det mit mål at gøre den naturnære vandretur mere tilgængelig, fordi der i forvejen er sørget for rammerne. 

Sænk skuldrene

Der er styr på alt det praktiske på mine vandreophold. Du overnatter ved et hus med udsigt over hestemarker, hvor der er planlagt indkøb og overnatning.

Så lige så snart du kører hjemmefra, kan du stemple ud uden at bekymre dig om dit ophold og din vandretur. Du kan sænke skuldrene, for dit ophold er planlagt og på plads.

Vandreopholdene bliver slået op her på hjemmesiden, så tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret.

Bål, tipi, strand og udsigt fra huset

Naturnært og meningsfyldt

Et vandreophold skal kombinere det naturnære med dannelsen af et meningsfyldt og tillidsfuldt fællesskab, hvor vi har mulighed for at dele emmer med hinanden, hvis vi har lyst.

Og så topper vi det med adgang til en fantastisk badestrand i nem gåafstand fra huset og hygge ved bålet, hvis vejret tillader det

Landskabet, vi vandrer i, er Asserbo Plantage, Melby Overdrev og Tisvilde Hegn. Et helt unikt og storslået skov- og plantagelandskab. Det område i Danmark med størst biodiversitet. Arealet er bakket, kystnært og med stor afveksling med hedelandskab, eksotiske løv- og nåletræer, udsigtsposter og gemmer på tankevækkende naturfortællinger lige under sandet, som jeg gerne fortæller om.

Længde på vandretur: En vandretur er på ca. 17 km. På en weekend går vi 2 x 17 km. Det kommer lidt an på programmet.

Flåter: Vi går udelukkende på stier for at minimere risiko for flåter.

At vandre, dele og lytte

Vandreturene må gerne danne ramme for skabelsen af et trygt og tillidsfuldt fællesskab. Går du med et emne, der fylder hos dig, så er du velkommen til at dele med gruppen.

Vandreturene går gennem afvekslende landskaber

Men det er lige så ok ikke at have lyst til at dele. Det vigtigste for dagene er at få skabt en indre ro hos dig, hyggeligt samvær med hinanden og gode vandreture. Altsammen i naturen.

Til daglig arbejder jeg med naturbaserede mandegrupper. Jeg vil integrere nogle af de erfaringer i weekendens program samt facilitere stillevandringer og korte meditationsøvelser. Du kan høre mere om mit arbejde i en podcast fra Nina Lerche:

Mad:
Vi får leveret friske råvarer til vores måltider
. Jeg bestræber mig altid på at bestille lokalt og årstidsbestemt i det omfang, det giver mening. Det vil selvfølgelig være muligt at være vegetar. 

Overnatning: tipitelt, eller værelse:
Nogen sover i tipitelt. Andre sover indenfor på enkeltværelse eller dobbeltværelse, hvis man kommer som par.

Praktisk hjælp:
Jeg får brug for, at du lige hjælper til i ca 15 min. i løbet af opholdet til det praktiske med madlavning, opvask og afrydning, mv.

Transport:
Rimelig tæt på stationen, så man kan tage toget.

Sted:
Tæt på Liseleje

Bil:
Kommer du i bil, kan du parkere i nem gåafstand til huset.

Alkohol og rygning:
Det er ok at nyde et enkelt glas vin eller en øl om aftenen. Rygning tilladt udenfor.

Det med småt:
Minimum 8 deltagere. Vandreopholdet kan aflyses ved for få tilmeldte. Hele indbetalte beløb refunderes naturligvis. Afmelding fra indtil tre uger før ophold refunderes med hele beløbet. Afmelding fra indtil to til tre uger før ophold refunderes halvdelen af beløbet. Afmelding indenfor 14 dage før start på vandreophold refunderes ikke.

Kontakt:
Du er altid velkommen til at kontakte mig: kontakt@eskilholten.dk