Vandreture

Jeg arrangerer løbende vandreture bl.a. i samarbejde med foreningen Esrum-Tisvildevejen. Ofte med udgangspunkt i de dybe skove i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Du finder vandreturene her på hjemmesiden eller hos Esrum-Tisvildevejen. Temaet for vandreturene kan skifte alt efter årstid og min egen nysgerrighed. Jeg tager også imod forespørgsler.

Jeg er uddannet i naturterapi fra Vinatur og har over en årrække arbejdet med sundhedsfremme og mindfulness i naturen gennem facilitering af naturbaserede mandegrupper i Hovedstadsregionen og Aarhus.

Læs mere om mig

Meditation vandring

Meditationsøvelse før stillevandring. Foto Marianne Lomholdt

Meditation og stillevandring

En indledende meditationsøvelse hjælper os hen imod en åben og modtagelig opmærksomhed, som vi kan bringe med ud på vandreturen.

Samtidig sænker vi tempoet på stillevandringen og giver plads til at mærke efter, hvad der sker i os selv, når vi bevæger os ud i det varierede skovlandskab.

Spontan opmærksomhed vandreture

Stillevandring med åben opmærksomhed. Foto: Marianne Lomholdt

Som gruppe bliver vandreturen også en fælles rolig bearbejdning af det, vi møder.

Stillevandring Tisvilde Hegn

Smuk vandretur i de dybe nordsjællandske skove

Udsyn og overskud

Udsigtspunkter bringer nye perspektiver og fornyet overblik og overskuelighed. Forhindringer, der det ene øjeblik står i vejen og virker vigtige og betydningsfulde, kan pludselig fylde meget lidt, og i stedet ser vi nye veje og retninger. Det skaber ro og overskud og plads til nye muligheder.

Udsigte Tibirke Bakker

Nye perspektiver giver ro. Her Udsigten i Tibirke Bakker

Forbundne kar

Skovlandskabet er en vej til at genforbinde os med naturen og lægge vores travle hverdag til side. Det kan være svært, for vi føler os meget forbundne med en masse ting omkring os: Mobiler, abonnementer, biler, digitale platforme, arbejde, osv.

Vi kan glemme, at det, vi allermest er forbundet med, er naturen. Vi er som forbundne kar. Det er befriende at blive påmindet og sætter andre ting i perspektiv.

Forbindelse

Vi er tæt forbundet med naturen. Men glemmer det i vores travle hverdag.

Fra tid til anden planlægger jeg også vandreophold.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret!

Stillevandring

Din e-mail vil ikke blive brugt til 3. part. (Foto: Marianne Lomholdt)