Obs: april fuldt booket

– skriv dig op til kommende vandreweekender: kontakt@eskilholten.dk

Vil du med på vandreweekend?

Der er to ting, jeg godt kan lide: at lave mad til andre og gå ture i naturen. Så jeg tænkte – hvorfor ikke slå de to ting sammen en weekend?

Den 24-26. april, arrangerer jeg derfor en weekend med gåture i Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn med fuld forplejning og overnatning til kun 1100 kr. Maks 10 personer. Minimum 8 personer. Både mænd og kvinder er velkomne.

Vandringer med Troldeskov og Pompeii-fortællinger

Vi skal vandre i et af de mest fantastiske naturområder med den største biodiversitet i Danmark og hjemsted for de fleste truede dyrearter. Landskabet er bakket, kystnært og med stor afveksling med hedelandskab, eksotiske løv- og nåletræer, og med tankevækkende naturfortællinger gemt lige under sandet, som jeg gerne fortæller om.

En weekend med stillevandringer, meditation og bålsamtale.

Til daglig arbejder jeg med naturbaserede mandegrupper. Jeg vil integrere nogle af de erfaringer i weekendens program og facilitere stillevandringer, meditation samt en bålsamtale lørdag aften over temaet: relationer.

Weekenden i april skal også danne ramme for skabelsen af et trygt og tillidsfuldt fællesskab. Går du med et emne, der fylder hos dig, så er du velkommen til at dele med gruppen. Men det er lige så ok ikke at have lyst til at dele. Det vigtigste for dagene er at få skabt en indre ro hos dig, hyggeligt samvær med hinanden og gode vandreture. Altsammen i naturen.

Mht mad: 100 % økologisk. Det vil være muligt at være vegetar. Veganer kan jeg ikke helt klare endnu. Der vil lige være brug for 15 minutters hjælp fra alle i løbet af weekenden til opvask mv. Ellers kan jeg ikke følge med.

Tipitelt eller enkeltmandsværelse?

Halvdelen kommer til at sove i fælles tipitelt (stort 9 personers) eller i eget telt. Melder man sig til det, er der nedslag i prisen på 200 kr. Den anden halvdel sover inden for på enkeltmandsværelse eller dobbeltværelse, hvis I er et par. Gode toilet- og badeforhold i huset

Sted: Tæt på Asserbo Plantage. Gode forhold.
Transport: Rimelig tæt på stationen, så man kan nemt tage toget

Man er tilmeldt, når man har overført penge – Mobile Pay: 24607041

Har du spørgsmål, så skriv til mig: kontakt@eskilholten.dk

Læs programmet herunder eller klik her

Hej, jeg laver løbende nye vandreophold.
– tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret.


Din e-mail vil ikke blive brugt til 3. part.