Klientudtalelser

Tryghed til at få talt ud

“Vi oplevede med det samme, at du har fokus på at være der for os begge. Med opmærksomhed på at give plads til os begge, så vi kunne få talt ud om det, der voldte os problemer. Uden at den anden afbrød, eller vi røg i de gamle skyttegrave.

Vi satte stort pris på, hvordan du sørgede for “at få svesken på disken”, hvor vi fik snakket om de emner, som virkelig har været ømtålelige, og vi ellers aldrig får snakket om.

F.eks. omkring intimitet og hvordan vi finder ind til hinanden, som særligt jeg har bokset med i flere år. Dejligt at komme væk fra katten om den varme grød, uden at det bliver direkte ubehageligt.”

Samtidig oplevede vi, at du sørgede for, at vi følte os tryg i måden du faciliterede samtalen på.

Det er meget trygt. Både for os som par, og for os som enkeltpersoner.

Det hjælper så meget at få snakket om de ting, vi ikke har snakket om. Fortryder, at vi ikke har gjort det tidligere.

Tak, for at være direkte på en nænsom måde, der gjorde os tryg.”

Ingen fortrydelse

“Jeg husker tydeligt, at Eskil sagde til den første samtale, at 40 % jo fortryder deres skilsmisse.

Eskil er en professionel parterapeut. Opmærksom, omsorgsfuld og skarp på samme tid. Og han fik på myndig vis tæmmet de stærke destruktive kræfter, som blæste igennem vores parforhold på det tidspunkt.

Jeg tror, vi vil være skilt, hvis vi ikke havde rakt ud efter hjælp på det tidspunkt.

Da Morten og jeg kom første gang, talte vi fuldstændig forbi hinanden. Der var så meget vrede og frustation mellem os, at vi nærmest ikke kunne tale sammen. Morten sad med korslagte arme i sofaen, og jeg anede ikke mine levende råd.

Nu er der gået 3 måneder siden, […] vi afsluttede forløbet hos dig. Vi er et helt andet sted i dag, end da vi kom første gang.

Jeg tror, de øvelser vi lavede, der hjælp med at få lyttet og forstået sin partner, har gjort, at vi nu er meget bedre til at få kommunikeret og snakket sammen. Og forståelsen af at vi alle går med nogle lidt skæve reaktionsmønstre, når vi bliver bragt ud i tovene.

Eskil Holten får vores største anbefalinger”

Uvildig 3. part

“Eskil er den uvildige 3. part som forstår at skabe rum samt fastholde dialogen omkring de valgte emner. Han formår samtidig at få begge parter til at kigge indad og være selvkritiske.

Vi er glade for den rolle, som Eskil har haft i den positive ændring af vores relation og vil fortsat trække på hans viden og indsigt, så vi stadig arbejder på at være de bedste udgaver af os selv”

Forstår vores dilemmaer

“P. og jeg er kommet igennem vores krise, og har det fantastisk godt igen.

Jeg er sikker på, at de samtaler vi har haft sammen med dig, har gjort sit til, at vi bedre forstår de dilemmaer vi ind i mellem kommer i, hvor vi udfordrer hinanden i vores ægteskab.

Så det vil jeg godt sige dig tak for.”

Vi vil ønske dig og din virksomhed alt godt fremover, men er sikre på, at den måde du griber tingene an på, og er på, så vil det gå dig rigtigt godt.”

Stress, skilsmisse og fyring

“Kan virkelig anbefale Eskil Holten som din psykoterapeut. Da jeg kontaktede ham, stod jeg midt i et sammenbrud og var sygemeldt og med et ødelagt ægteskab bag mig.

Eskil gav mig en rigtig god støtte i en svær tid. Han er meget nærværende, og jeg oplevede, at jeg fik orden på noget af det kaos af tanker og følelser, som fløj igennem mig.

Jeg fik senere en fyreseddel. Jeg kan kun være taknemmelig over, at jeg på det tidspunkt allerede var i et forløb hos Eskil.

Selvom jeg ikke synes, mine sidste syv måneder har været sjove, så føler jeg ikke længere jeg er kastet ned i et sort hul. Faktisk synes jeg, jeg har besteget mit første store bjerg med mit nye arbejde tilbage i juni.

Undervejs har Eskil hjulpet mig i en omstillingsproces, hvor jeg følte jeg blev støttet.” 

“Terapiforløbet har givet mig refleksioner, nye perspektiver på min situation og konkrete værktøjer at arbejde med”

Et frirum

“Mine samtaler med Eskil Holten har været mit eget fristed, hvor jeg følt mig utrolig tryg og meget velkommen.

Han dømmer mig ikke men ser mig som den person, jeg er, og det er meget befriende for mig, for jeg synes altid, at jeg har skulle lægge beslag på noget.

“Nogen gange græder jeg hos Eskil. Andre gange griner vi sammen.

Det føles rigtig trygt, og det er nok også derfor, jeg oplever det som et fristed.”

Det er så befriende at sidde overfor en professionel person, som ikke har holdninger til de lidt hemmelige sider af mig.

Jeg har tidligere gået til flere psykologer, men har ikke prøvet en så nærværende og kompetent kontakt.

Jeg er blevet meget mindre kritisk overfor mig selv. Måske fordi jeg ikke føler mig så forkert mere.”