Lost in the Woods – august

Jeg arrangerer en vandretur i tusmørket den 28. august, hvor vi skal besøge det sted, hvor vi føler os fortabte.

Vildnis

Vi har alle oplevet at miste orientering i livet. Vores retningssans forsvinder og ved en skillevej, kan vi kun bliver stående. Uden at mærke, om vi skal gå til højre eller venstre. Om der er en vej frem. Om vi kan komme tilbage.

Hans og Grethe

Vi er trådt ind i skovens labyrint og blevet fortabte børn, der går i ring og leder efter spor, der kan bringe os ud af vildnisset. Men bestræbelserne fører os kun længere væk fra de gangsystemer, vi kender.

Vi er faret vild i tilværelsen.

Lost in the woods

En skov af tvivl

Vi skal forbi det sted, hvor vi mister retningen i livet. Der hvor vores ruteplanlægger kommer til kort på skovens kringlede stisystem. Et kort der kun er optegnet med blindgyder og forkerte omveje.

Sløjfer af vildfaren skønhed

Det er et ukendt sted dybt inde mellem de tætte træer.

Forbi tusmørket og Uglebakken og længere ind i mørket i en diffus retning mod havet, hvor nattergalen synger sin sirenesang og fører os endnu mere på afveje.

Karavaneføreren der går i ring

Jeg leder gruppen igennem den tætte labyrint, så du ved, at du kommer tilbage til det sted, du kom fra.

Fælleslæsninger med pejlemærker

Undervejs på turen, vil jeg lave fælleslæsninger. Vi stimler sammen og prøver at finde pejlemærker i labyrintisk litteratur, som eksempelvis Paul Auster:

“New York var et uudtømmeligt rum, en labyrint af endeløse skridt og uanset hvor langt han gik, uanset hvor fortrolig han blev med sit kvarter og dets gader, havde han altid fornemmelsen af at fare vild. Ikke blot fare vild i byen, men også i sig selv
 – Paul Auster – New York Trilogien

Stillevandring ved skumringstid

Vi laver undervejs en meditationsøvelse, som hjælper os hen imod en åben og modtagelig opmærksomhed, som vi bringer med ud på stillevandringen og ind i Tisvildes forheksede troldeskov.

Reportage fra den mørke skov

Journalist og forfatter Maise Njor har skrevet en reportage fra én af mine tidligere vandringer. Læs med her


Praktisk Information:

Tidspunkt: lørdag den 28. august, 2021, kl 18:00
Længde: ca. 17 km.
Pris: 245 kr.
Varighed: ca. 6 timer
Mødested: Parkeringspladsen ved Asserbo Slotsruin

Tilmelding:
Du er tilmeldt, når du har overført 245 kr. på Mobile Pay: 513148.
Vigtigt: skriv også en mail til mig med mobilnummer. Så har jeg dine kontaktoplysninger og kan sende info, når vi nærmer os. E-mail: kontakt@eskilholten.dk

Du er velkommen til også at skrive, hvordan du kan føle du har mistet retningen i dit liv. Helt fortroligt. Det er selvfølgelig helt ok, hvis du ikke ønsker at dele.

Husk:
Det rigtige tøj til årstiden. Tjek vejrudsigt.
Gode vandrestøvler
Toiletpapir
Rygsæk
Lygte
Væske
Mad, frugt og energibarer
Liggeunderlag eller plastik til at ligge på.

Det med småt:
Minimum 8 deltagere. Vandreopholdet kan aflyses ved for få tilmeldte. Hele indbetalte beløb refunderes naturligvis. Afmelding fra indtil tre uger før ophold refunderes med hele beløbet. Afmelding fra indtil to til tre uger før ophold refunderes halvdelen af beløbet. Afmelding indenfor 14 dage før start på vandreophold refunderes ikke

Læs mere om eksistentiel psykoterapi