Om mig

Privat er jeg 47 år og gift med Line. Jeg bor på Amager og har to børn. Jeg er i gang med en uddanne mig til psykoterapeut og arbejder til dagligt med naturbaserede mandegrupper i organisationen DareGender.

Jeg er generelt optaget af, hvordan vi bedre kan bruge naturen som et terapeutisk rum og et godt støttemiljø for sårbare personer. I den forbindelse har jeg taget en uddannelse i naturassisteret terapi, så jeg kan indarbejde naturen endnu mere i mit arbejde.

Jeg er desuden uddannet stresscoach. Mange af de mænd, jeg møder i forbindelse med mandegruppearbejdet rammes af stress. Ofte som resultat af et liv i overhalingsbanen, fyring eller skilsmisse.

Elsker både land og by

Jeg bor i København, og jeg befinder mig godt i byen. Elsker summen af liv, den hektiske atmosfære og den rastløse puls. Men lige så ofte længes jeg efter at komme ud af byen og mærke roen og sanse naturen. På den måde er jeg splittet. Jeg tror, mange kan genkende det der med at have forskellige indre dilemmaer i gang hos sig selv. Hvor man føler sig splittet og ikke rigtig synes at være i stand til at forene de forskellige sider af tilværelsen, som betyder noget for én. Man føler, det er svært at få hele tilværelsen til at hænge sammen i ét liv, selvom det netop kan være dét der er løsningen.

Farvel til skrivebordet

I 2017 tog jeg en stor beslutning og sagde mit job op for at kaste mig ud i et et spændende projekt, jeg havde brændt for et stykke tid. Forud havde jeg over en længere tid tænkt, at jeg sad for meget ved et skrivebord og arbejdede med noget, jeg egentlig ikke rigtig brændte for. En ubalance jeg måtte reagere på.

Jeg stiftede bekendelsestjenesten Copenhagen Confessions i november 2017 og besluttede mig for at mødes med fremmede og høre deres hemmeligheder i et trygt rum. Det er indtil nu blevet til mange fortrolige møder og gribende samtaler.

En god beslutning

Arbejdet med Copenhagen Confessions var måske den bedste beslutning, jeg har taget for mit arbejdsliv. Dels var det en fantastisk følelse at kunne hjælpe andre mennesker ud af mørket og mærke man kunne gøre en forskel i deres liv. Og så bragte arbejdet med Copenhagen Confessions mig i kontakt med det, jeg mærker, jeg brænder for.

Så mit farvel til skrivebordet blev på den måde også en start på en ny faglig retning. I 2018 startede jeg på Psykoterapeutisk Institut for at læse til psykoterapeut.

Siden årsskiftet 2019 har jeg stået for opbygningen af DareGenders indsats med naturbaserede mandegrupper. Et tilbud, som forhåbentlig kan gøres landsdækkende inden for en årrække.

Se min LinkedIn profil