Lost in the Woods

Jeg arrangerer løbende vandreture, hvor vi skal besøge det sted, hvor vi føler os fortabte i tilværelsen.

Vildnis

Træd ind i skovens labyrint

Vi har alle oplevet at miste orientering i livet. Vores retningssans forsvinder og ved en skillevej, kan vi kun bliver stående. Uden at mærke, om vi skal gå til højre eller venstre. Om der er en vej frem. Om vi kan komme tilbage.

Hans og Grethe

Vi er trådt ind i skovens labyrint og blevet fortabte børn, der går i ring og leder efter spor, der kan bringe os ud af vildnisset. Men bestræbelserne fører os kun længere væk fra de gangsystemer, vi kender.

Vi er faret vild i tilværelsen.

Lost in the woods

Retningsløs i skumringen

En skov af tvivl

Vi skal forbi det sted, hvor vi mister retningen i livet. Der hvor vores ruteplanlægger kommer til kort på skovens kringlede stisystem. Et kort der kun er optegnet med blindgyder og forkerte omveje.

Sløjfer af vildfaren skønhed

Det er et ukendt sted dybt inde mellem de tætte træer.

Forbi tusmørket og Uglebakken og længere ind i mørket i en diffus retning mod havet, hvor nattergalen synger sin sirenesang og fører os endnu mere på afveje.

Karavaneføreren der går i ring

Jeg leder gruppen igennem den tætte labyrint, så du ved, at du kommer tilbage til det sted, du kom fra.

Fælleslæsninger med pejlemærker

Undervejs på turen, vil jeg lave fælleslæsninger. Vi stimler sammen og finder pejlemærker i dugfrisk dansk litteratur, som eksempelvis Helle Helle:

“Og Rødovre Centrum var kæmpemæssigt, han gik og gik, til han havnede ved et papegøjebur. Endelig fandt han ud og tilbage gennem villakvarteret. Børnene legede stadig, der var gået måske femogtyve minutter i alt og intet var sket”
 – Helle Helle: Bob

Stillevandring ved skumringstid

Vi laver undervejs en meditationsøvelse, som hjælper os hen imod en åben og modtagelig opmærksomhed, som vi bringer med ud på stillevandringen og ind i Tisvildes forheksede troldeskov.

Reportage fra den mørke skov

Journalist og forfatter Maise Njor har skrevet en reportage fra én af mine tidligere vandringer. Læs med her


Praktisk Information:

Længde: ca. 17 km.
Varighed: ca. 5 timer
Mødested: ved parkeringspladsen ved Asserbo Slotsruin

Tilmelding:
Vigtigt: skriv en mail til mig med dit mobilnummer. Så har jeg dine kontaktoplysninger og kan sende info, når vi nærmer os. E-mail: kontakt@eskilholten.dk

Du er velkommen til også at skrive, hvordan du kan føle du har mistet retningen i dit liv. Helt fortroligt. Det er selvfølgelig helt ok, hvis du ikke ønsker at dele.

Husk:
Det rigtige tøj til årstiden. Tjek vejrudsigt.
Gode vandrestøvler
Toiletpapir
Rygsæk
Væske
Mad, frugt og energibarer
Liggeunderlag eller plastik til at ligge på.

Det med småt:
Minimum 8 deltagere. Vandreopholdet kan aflyses ved for få tilmeldte. Hele indbetalte beløb refunderes naturligvis. Afmelding fra indtil tre uger før ophold refunderes med hele beløbet. Afmelding fra indtil to til tre uger før ophold refunderes halvdelen af beløbet. Afmelding indenfor 14 dage før start på vandreophold refunderes ikke

Om Eskil: til dagligt tilbyder jeg parterapi på Christianshavn. Læs mere her: Parterapi København